Evenement 2019

Agenda:
zaterdag 11 mei en 21 september 2019

Stickerkaart tijdens event dagen

Haal 11 mei 2019 bij één van de deelnemende ondernemers een folder met route en een stickerkaart, loop de route in willekeurige volgorde, ontvang bij iedere vintage winkel een sticker (totaal 14 stuks) en sluit de route af met een gratis overheerlijke versgebakken gevulde koek of broodje bij Bakkerij Raat tegen inlevering van een volle stickerkaart.

Haal 21 september 2019 bij één van de deelnemende ondernemers een folder met route en een stickerkaart, loop de route in willekeurige volgorde, ontvang bij iedere vintage winkel een sticker (totaal 14 stuks) en sluit de route af met een gratis zakje Oud-Hollandse snoepjes bij Sweets & Antiques tegen inlevering van een volle stickerkaart.

Ontdek de mooiste (zij) straatjes van Alkmaar. Naast alle historische gebouwen, pittoreske straatjes, kunst en cultuur, barst het van de hippe vintage zaakjes met speciale ambachten. Ga op ontdekkingsreis en wie weet vind je wel een vintage pareltje…


Actie voorwaarden: 1 kaart per persoon, alleen geldig op datum van uitgifte (11 mei & 21 september) en voorzien van 14 stickers.